JK-Service Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, montage och service av smörjsystem och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JK-Service Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hultsfred så är JK-Service Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 1990-03-16 så skapades JK-Service Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel JK-Service Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

JK-Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556389-5423 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hultsfred.

Just nu är JK-Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med JK-Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0495-50011 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom JK-Service Aktiebolag är Johansson, Anna Ingrid Linnea som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .