Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag

Kalmar län

Information

Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1989-07-10. Men sedan 1989-01-01 så har Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industrig. 3, 570 83, Rosenfors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0495-49400.

Hultsfred arbetar för att företag som Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av möbler samt därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag och det är följande personer, Neander, Nils Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ersmark, Ingrid Sofie som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wästberg, Jonas Patrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Rasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Miljö Expo Scandinavia Aktiebolag är 556365-8987.