Smålandsmjärden Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av kräftburar och övriga artiklar till fiskrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Smålandsmjärden Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hultsfred så är Smålandsmjärden Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 1989-01-30 så skapades Smålandsmjärden Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Smålandsmjärden Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Smålandsmjärden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556351-2101 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hultsfred.

Just nu är Smålandsmjärden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Smålandsmjärden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0495-30125 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Smålandsmjärden Aktiebolag är Sundberg, Christer Berndt som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Karin Linnea Christina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Almheden, Anders Sven-Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Almhedens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .