Hartvigs Måleri & Färgbutik Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Hartvigs Måleri & Färgbutik Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hultsfred här finns det många olika Aktiebolag. Hartvigs Måleri & Färgbutik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Hultsfred jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Hartvigs Måleri & Färgbutik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556344-1178.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0495-41289 alternativt besöka eller skicka post till Hartvigs Måleri & Färgbutik Aktiebolag på följande adress Lillg. 4, 577 31, Hultsfred.

Hartvigs Måleri & Färgbutik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hartvigs Måleri & Färgbutik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hartvig, Arne Rudolf som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av färger, tapeter och mattor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.