Legosvets i Hultsfred Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Legosvets i Hultsfred Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Legosvets i Hultsfred Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Legosvets i Hultsfred Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Legosvets i Hultsfred Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-09. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där bolaget finns i jobbar för att bolag som Legosvets i Hultsfred Aktiebolag ska trivas.

Legosvets i Hultsfred Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hultsfred så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av batterilådor, sågverks- maskiner samt reparation och underhåll åt verkstadsindustrin. Uthyrning av rörelselokaler, köp och försäljning av fast egendom o samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Legosvets i Hultsfred Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Legosvets i Hultsfred Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Legosvets i Hultsfred Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-249380.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Legosvets i Hultsfred Aktiebolag är Kärem, Jaan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Magnus Börje som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Hans Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kent Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Legosvets i Hultsfred Aktiebolag har 556330-1851 som sitt organisationsnummer.