Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag

Kalmar län

Information

Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 141, 577 34, Hultsfred men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0495-13274.

Hultsfred arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag har idag 556327-7481 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning av elektriska temperaturregulatorer jämte därmed förenlig verksamhet.

I Allelektronik i Hultsfred Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Landström, Kjell Svante Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Landström, Ingegerd Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .