Aktiebolaget Langs Livs

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandelsverksamhet inom dagligvaruhandeln och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Langs Livs vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hultsfred så är Aktiebolaget Langs Livs ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 1987-04-22 så skapades Aktiebolaget Langs Livs och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Langs Livs har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Langs Livs är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556296-8106 är organisationsnummret för företaget som finns i Hultsfred.

Just nu är Aktiebolaget Langs Livs Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Langs Livs så går det att nå dem via telefon på 0495-60045 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Langs Livs är Lang, Håkan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Weis Lang, Britt-Marie Katarina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .