BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag

Kalmar län

Information

BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trumstigen 6, 577 36, Hultsfred men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0495-41022.

Hultsfred arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag har idag 556290-6569 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag

Bolaget skall bedriva marknadsföring, reklam och annonsförsäljning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I BEO Försäljning i Hultsfred Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Bert-Ove Lennart som är född 1952 och har titeln VD, Svensson, Bert-Ove Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronzell Svensson, Sofia Magdalena som är född 1955 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Gert Ola Hilbert som är född 1960 och har titeln Revisor, Svensson, Jan Hasse Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor.