Åkerö Service Aktiebolag

Kalmar län

Information

Åkerö Service Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hultsfred. I Åkerö Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundin, Karl Peter Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Eva som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nordenberg, Marie som är född 1951 och har titeln Revisor, OH Revision som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åkerö Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Åkerö Service Aktiebolag på telefon 0495-23261.

Föremål för bolagets verksamhet är stuguthyrning samt inköp och försäljning av skogsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åkerö Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Åkerö Service Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Åkerö Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Åkerö Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åkerö Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Åkerö Service Aktiebolag har 556274-5462 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.