Virserums El Aktiebolag

Kalmar län

Information

Virserums El Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som Virserums El Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Virserums El Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Virserums El Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1986-02-24. Men sedan 1987-01-01 så har Virserums El Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kyrkog. 8, 570 80, Virserum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Virserums El Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0495-30084.

Hultsfred arbetar för att företag som Virserums El Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Virserums El Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva försäljning av apparatskåp och övriga elindustrikomponenter samt bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Virserums El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Virserums El Aktiebolag och det är följande personer, Brolin, Per Stefan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, John Vilhelm Sören som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Leif Ejnar Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan-Olof Hilding som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Virserums El Aktiebolag är 556272-9367.