Dick Lundberg Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektronikprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dick Lundberg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hultsfred så är Dick Lundberg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 1985-09-20 så skapades Dick Lundberg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Dick Lundberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dick Lundberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556263-9699 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hultsfred.

Just nu är Dick Lundberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Dick Lundberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0495-13353 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dick Lundberg Aktiebolag är Lundberg, Dick Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Vuokko Marketta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Klingstedt, Kerstin Inger Maria som är född 1969 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .