Region Smålands Bilauktioner AB

Kalmar län

Information

Region Smålands Bilauktioner AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där Region Smålands Bilauktioner AB finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Region Smålands Bilauktioner AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Region Smålands Bilauktioner AB har haft sedan 1997-01-01. Region Smålands Bilauktioner AB har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Region Smålands Bilauktioner AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringv. 6, 570 82, Målilla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0492-12971.

Hultsfred arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Region Smålands Bilauktioner AB Privat, ej börsnoterat.

Region Smålands Bilauktioner AB har idag 556239-2513 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Region Smålands Bilauktioner AB

Bolaget skall bedriva auktioner och försäljning av alla slags fordon, båtar, husvagnar och entrepenadmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Region Smålands Bilauktioner AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfgren, Kent Tage Robert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Niclas Fredrik Peter som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ruud, Karin Margaretha som är född 1946 och har titeln Revisor, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .