Ecmec Aktiebolag

Kalmar län

Information

556238-0070 är organisationsnummer för verksamheten Ecmec Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ecmec Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hultsfred som är den kommunen som Ecmec Aktiebolag finns i.

Ecmec Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-12-28 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ecmec Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Ecmec Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ecmec Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Ecmec Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0495-49059 eller genom brev på följande adress:
Björkmossav. 25, 570 80, Virserum

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet åt verkstads- industrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ecmec Aktiebolag och det är Eklund, Carl-Gustav Sigvard som är född 1950 och har titeln VD, Eklund, Carl-Gustav Sigvard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Carl Oskar Daniel som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Zeilon, Eva Malin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor