Triabo Brunnsborrning Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Triabo Brunnsborrning Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Triabo Brunnsborrning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Triabo Brunnsborrning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Triabo Brunnsborrning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-04-26. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där bolaget finns i jobbar för att bolag som Triabo Brunnsborrning Aktiebolag ska trivas.

Triabo Brunnsborrning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hultsfred så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva brunnsborrning för energi och vatten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Triabo Brunnsborrning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Triabo Brunnsborrning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Triabo Brunnsborrning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-35080.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Triabo Brunnsborrning Aktiebolag är Karlsson-Snygg, Inge Gunnar Hugo som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Berit Viola som är född 1950 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Gert Ola Hilbert som är född 1960 och har titeln Revisor, Olsson, May Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Triabo Brunnsborrning Aktiebolag har 556228-1310 som sitt organisationsnummer.