Fasadia Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Fasadia Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Fasadia Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fasadia Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fasadia Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-12-11. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fasadia Aktiebolag ska trivas.

Fasadia Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hultsfred så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende tillverkning av fasader och bearbetning av aluminium ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fasadia Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Fasadia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Fasadia Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-249650.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Fasadia Aktiebolag är Holmgren, Nils Lars Joachim som är född 1963 och har titeln VD, Holmgren, Nils Lars Joachim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöborg Wik, Sara Elsa Cecilia Larsd som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boqvist, Mats Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Conny som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Fritz Erland som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotFrändå, Irén Monika som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Fasadia Aktiebolag har 556207-4319 som sitt organisationsnummer.