Ljusinvest AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Ljusinvest AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ljusinvest AB är ett av dem. Statusen för Ljusinvest AB är att Bolaget är aktivt.

Ljusinvest AB är ett Aktiebolag och skapades 1979-05-03. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ljusinvest AB ska trivas.

Ljusinvest AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hultsfred så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt förvalta fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ljusinvest AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Ljusinvest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Ljusinvest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5784185.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Ljusinvest AB är Ståhlgren, Lars-Erik som är född 1942 och har titeln Likvidator, Andersson, Kent Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Ljusinvest AB har 556200-0678 som sitt organisationsnummer.