Aktiebolaget Emådalsschakt

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Emådalsschakt är ett bolag som finns i Hultsfred. I Aktiebolaget Emådalsschakt finns det lite olika personer som är förknippade och det är Danielsson, Sven Robert som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Axel Torbjörn som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Valborg Olivia som är född 1920 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Emådalsschakt så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Emådalsschakt på telefon 0495-23800.

Bolaget skall utföra schakt- och planeringsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Emådalsschakt av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Emådalsschakt är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Emådalsschakt innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Emådalsschakt är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Emådalsschakt så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Danielsson, Axel Torbjörn -Danielsson, Sven Robert

Aktiebolaget Emådalsschakt har 556196-2324 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.