Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Kalmar län

Information

Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett bolag som finns i Hultsfred. I Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åreström, Annelie Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Eriksson, Sven Ingvar som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag på telefon 0495-50075.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse.

Idag är Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Järnforsens Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556191-2626 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.