Rinaldos Bygg & Maskin AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Rinaldos Bygg & Maskin AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Rinaldos Bygg & Maskin AB är ett av dem. Statusen för Rinaldos Bygg & Maskin AB är att Bolaget är inaktivt.

Rinaldos Bygg & Maskin AB är ett Aktiebolag och skapades 1974-09-19. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där företaget finns i jobbar för att företag som Rinaldos Bygg & Maskin AB ska trivas.

I Hultsfred så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av byggvaror, inköp och försäljning av traktorer, entreprenadmaskiner, bilar, arbetsfordon, arbetsredskap åkeriverksamhet samt handel och förvaltning med värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rinaldos Bygg & Maskin AB inte är momsregistrerat.

Idag är Rinaldos Bygg & Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Rinaldos Bygg & Maskin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-10700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rinaldos Bygg & Maskin AB är Persson, Karl Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Per Tage Herbert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Per Stefan som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Rinaldos Bygg & Maskin AB har 556188-1045 som sitt organisationsnummer.