Aktiebolaget Virserums Golvservice

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Aktiebolaget Virserums Golvservice. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hultsfred här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Virserums Golvservice tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Hultsfred jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Virserums Golvservice är momsregistrerat sedan1976-01-01 och har organisationsnummer 556109-6503.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0495-31241 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Virserums Golvservice på följande adress Storg. 4, 570 80, Virserum.

Aktiebolaget Virserums Golvservice är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Virserums Golvservice så sitter följande personer i styrelsen: , Lövkvist, Karin Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva golventreprenad med tillhörande färghandel och därmed förenlig verksamhet.