Ovedals Bilar Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Ovedals Bilar Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Ovedals Bilar Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ovedals Bilar Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ovedals Bilar Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1967-01-16. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ovedals Bilar Aktiebolag ska trivas.

Ovedals Bilar Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hultsfred så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med bilar, utföra bilreparationer, ävensom idka därmed förenlig verksammhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ovedals Bilar Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Ovedals Bilar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Ovedals Bilar Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-12300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ovedal, Carl Edvin Ove -Ovedal, Gunilla Dagny Kristina -Ovedal, Per Ove.

De som är på något sätt har med Ovedals Bilar Aktiebolag är Ovedal, Carl Edvin Ove som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot, Ovedal, Gunilla Dagny Kristina som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Ovedal, Per Ove som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Ovedals Bilar Aktiebolag har 556107-9996 som sitt organisationsnummer.