Aktiebolaget Gunnar Sundberg

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Gunnar Sundberg hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där Aktiebolaget Gunnar Sundberg finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Gunnar Sundberg tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Aktiebolaget Gunnar Sundberg har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Gunnar Sundberg så kan ni göra det genom att skicka er post till Blockv., 570 84, Mörlunda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0495-23009.

Hultsfred arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Gunnar Sundberg Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Gunnar Sundberg har idag 556083-7535 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Gunnar Sundberg

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Gunnar Sundberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundberg, Tore Harald Sigurd som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Peter Thore som är född 1958 och har titeln Suppleant, Berggren, Stellan Georg som är född 1940 och har titeln Revisor, Svensson, Bertil Robert som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .