DackeVision AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och museum samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DackeVision AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hultsfred så är DackeVision AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 1951-06-25 så skapades DackeVision AB och verksamheten är har F-skattsedel DackeVision AB har haft det sedan 1994-01-01.

DackeVision AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556055-6382 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hultsfred.

Just nu är DackeVision AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med DackeVision AB så går det att nå dem via telefon på 0495-31200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom DackeVision AB är Joelson, Anders Rune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Joelsson, Gunvi Margareta som är född 1928 och har titeln Suppleant, Berggren, Stellan Georg som är född 1940 och har titeln Revisor, Svensson, Bertil Robert som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .