Hultsfreds Musik City

Kalmar län

Information

551011-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hultsfreds Musik City. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hultsfreds Musik City är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som Hultsfreds Musik City finns i.

Hultsfreds Musik City har varit registrerat sedan 1996-03-08 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hultsfreds Musik City så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hultsfreds Musik City är och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Hultsfreds Musik City är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hultsfreds Musik City så kan ni göra det på telefon genom 0495-69650 eller genom brev på följande adress:

Musikaffär med försäljning av instrument och HiFi utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Hultsfreds Musik City och det är Olausson, Kurt Bert Danny som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,