Modell BL

Kalmar län

Information

510912-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Modell BL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Modell BL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som Modell BL finns i.

Modell BL har varit registrerat sedan 1998-04-01 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Modell BL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Modell BL är och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Modell BL är följande:

Vill ni komma i kontakt med Modell BL så kan ni göra det på telefon genom 0495-40045 eller genom brev på följande adress:

Syateljé, färg- och stilanalyser.

Det finns olika personer som har en koppling med Modell BL och det är Karlsson, Britt-Louise Mariana som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,