Anna-Lenas Vävstuga

Kalmar län

Information

510322-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Anna-Lenas Vävstuga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anna-Lenas Vävstuga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som Anna-Lenas Vävstuga finns i.

Anna-Lenas Vävstuga har varit registrerat sedan 1983-02-15 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Anna-Lenas Vävstuga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Anna-Lenas Vävstuga är och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Anna-Lenas Vävstuga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anna-Lenas Vävstuga så kan ni göra det på telefon genom 0470-22148 eller genom brev på följande adress:

Vävstuga med försäljningsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Anna-Lenas Vävstuga och det är Nilsson, Anna-Lena Kristina som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,