Rasmussen El Handelsbolag

Kalmar län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hultsfred och Rasmussen El Handelsbolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Rasmussen El Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Rasmussen El Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Rasmussen El Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-09-07. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rasmussen El Handelsbolag ska trivas.

Rasmussen El Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-17. I Hultsfred så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

El-arbeten, installtion av elektriska detaljer såsom inbrottslarm till industri och villor samt försäljning av detaljer till dragning av elkablar och även byggnadsmaterial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rasmussen El Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-17.

Idag är Rasmussen El Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Rasmussen El Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6877418.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Rasmussen El Handelsbolag är Rasmussen, Jutta som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Rasmussen, Sven som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .

Rasmussen El Handelsbolag har 969679-9387 som sitt organisationsnummer.