Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag

Kalmar län

Information

Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1998-12-17. Men sedan 1997-01-01 så har Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Transportg. 2, 577 39, Hultsfred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0495-69666.

Hultsfred arbetar för att företag som Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag. Det finns flera företag i Kalmar län.

Bedriva textiltryckeri och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag och det är följande personer, Persson, Per Kristian Torbjörn som är född 1965 och har titeln Komplementär, Persson, Sven Hugo Leif som är född 1931 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Texas Reklamtryck i Hultsfred Kommanditbolag är 969642-8201.