Data division Handelsbolag

Kalmar län

Information

916721-0492 är organisationsnummer för verksamheten Data division Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Data division Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hultsfred som är den kommunen som Data division Handelsbolag finns i.

Data division Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-03-10 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Data division Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Data division Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Data division Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Data division Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6017115 eller genom brev på följande adress:
Låglandsg. 7 B, 653 44, Karlstad

Datakonsultverksamhet inom IT-området såsom systemutveckling, utbildning och projektledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Data division Handelsbolag och det är Engman, Claes Jimmy som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Gustavsson, Göran Thomas som är född 1971 och har titeln Bolagsman,