Landströms byggnation o montage Handelsbolag

Kalmar län

Information

916529-4472 är organisationsnummer för företaget Landströms byggnation o montage Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Landströms byggnation o montage Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hultsfred som är den kommunen som Landströms byggnation o montage Handelsbolag finns i.

Landströms byggnation o montage Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-06-01 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Landströms byggnation o montage Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Landströms byggnation o montage Handelsbolag är och det finns flera bolag i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Landströms byggnation o montage Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Landströms byggnation o montage Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-3608026 eller genom brev på följande adress:
Hammarsebo, 577 91, Hultsfred

Montering av köksinredningar och viss byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Landströms byggnation o montage Handelsbolag och det är Landström, Hans Ingvar som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Landström, Rut Birgit Margareta som är född 1944 och har titeln Bolagsman,