StenStures Måleri Handelsbolag

Kalmar län

Information

StenStures Måleri Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som StenStures Måleri Handelsbolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

StenStures Måleri Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

StenStures Måleri Handelsbolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1985-09-17. Men sedan 1985-01-01 så har StenStures Måleri Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kaptensgränd 12, 577 36, Hultsfred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på StenStures Måleri Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0495-13064.

Hultsfred arbetar för att verksamheter som StenStures Måleri Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för StenStures Måleri Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Kalmar län.

Måleri

Firmatecknare för StenStures Måleri Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till StenStures Måleri Handelsbolag och det är följande personer, Karlsson, Sten Gösta som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Jan Sture som är född 1951 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för StenStures Måleri Handelsbolag är 916527-5406.