Virserums Autoservice Kommanditbolag

Kalmar län

Information

Virserums Autoservice Kommanditbolag är ett bolag som finns i Hultsfred. I Virserums Autoservice Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersen, Claus John som är född 1956 och har titeln Komplementär, Svensson, Eva Charlotte som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Virserums Autoservice Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Virserums Autoservice Kommanditbolag på telefon 0495-30050.

Bilverkstadsrörelse

Idag är Virserums Autoservice Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Virserums Autoservice Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Virserums Autoservice Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Virserums Autoservice Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Virserums Autoservice Kommanditbolag så är det följande:
; Firman tecknas av Andersen, Claus

Virserums Autoservice Kommanditbolag har 916423-9544 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.