Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co

Kalmar län

Information

Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co är en verksamhet som finns i Hultsfred. I Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gjörloff, Ivan Jerry som är född 1930 och har titeln Bolagsman, Gjörloff, Selma Marianne som är född 1935 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co på telefon 0495-20373.

Färghandel

Idag är Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Gjörloffs Färghandel, Jerry Gjörloff & Co har 916422-9271 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.