Handelsbolaget Katthult

Kalmar län

Information

916422-3522 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Katthult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Katthult är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hultsfred som är den kommunen som Handelsbolaget Katthult finns i.

Handelsbolaget Katthult har varit registrerat sedan 1980-07-25 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Katthult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Handelsbolaget Katthult är och det finns flera bolag i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Katthult är följande:
Firman tecknas av Stig Thomas Johansson, Gun-Britt Buskas och Siv Johansson var för sig

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Katthult så kan ni göra det på telefon genom 0496-10939 eller genom brev på följande adress:
Rumskulla, 570 30, Mariannelund

Handel med souvenirer, vykort, glass och läskedrycker

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Katthult och det är Buskas, Elvy Gun-Britt Marianne som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Johansson, Siv Annette Birgitta som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Johansson, Stig Thomas som är född 1968 och har titeln Bolagsman,