Pristine Media

Kalmar län

Information

801211-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pristine Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pristine Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som Pristine Media finns i.

Pristine Media har varit registrerat sedan 2003-11-26 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pristine Media så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-17.

Pristine Media är och det finns flera bolag i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Pristine Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pristine Media så kan ni göra det på telefon genom 070-4017218 eller genom brev på följande adress:

Bedriva skivbolag, skivförlag, webbverksamhet såsom framställning av hemsidor, artistframträdanden, artistmanagement, textförfattande, musikkompositioner, skivkonvolutsutformning samt design av skivomslag, affischer och flyers samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pristine Media och det är Bergqvist, Johan Henrik André som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,