Bostadsrättsföreningen Gränden i Virserum

Kalmar län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Gränden i Virserum vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Hultsfred så är Bostadsrättsföreningen Gränden i Virserum ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 1999-10-14 så skapades Bostadsrättsföreningen Gränden i Virserum och bolaget är har ej F-skattsedel.

769604-9381 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hultsfred.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Gränden i Virserum och det finns många bolag som är i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gränden i Virserum så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter två i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Gränden i Virserum är Klason, Harry Ragnar som är född 1916 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejonhud, Lars Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Linderholm, Svea Ing-Britt Marianne som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, .