Dackestopp Virserum Ekonomisk förening

Kalmar län

Information

Dackestopp Virserum Ekonomisk förening hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där Dackestopp Virserum Ekonomisk förening finns. I Hultsfred så finns det många olika Ekonomisk förening och i Kalmar län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Dackestopp Virserum Ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har ej F-skatt. Dackestopp Virserum Ekonomisk förening har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dackestopp Virserum Ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkog. 34, 570 80, Virserum men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0495-30787.

Hultsfred arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Dackestopp Virserum Ekonomisk förening har idag 769601-9392 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening. är den som för stunden ansvarar för Dackestopp Virserum Ekonomisk förening

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att uthyra lokaler till medlemmarna, att samordna och marknadsföra medlemmarnas gemensamma arrangemang inom kultur och turism, att verka för gemensamt uppträdande i policyfrågor och andra frågor av gemensamt intresse, samt att svara för medlemmarnas gemensamma administration.

I Dackestopp Virserum Ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjälefors, Hannelore som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Joelson, Anders Rune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfqvist, Gunn Inger Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosander, Bengt Gustaf Adolf som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelson,Carl som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Teleman, Johan Henrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotWichman, Klas Peter Holgersson som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Ola Birger som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nilsson, Gunilla Kristina som är född 1941 och har titeln SuppleantRosander, Lars Ingemar som är född 1959 och har titeln SuppleantSvalbring, Sven Gustaf Magnus som är född 1973 och har titeln Suppleant.