Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hultsfred och Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri är ett av dem. Statusen för Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri är att Bolaget är aktivt.

Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri är ett Enskild firma och skapades 1999-05-04. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där företaget finns i jobbar för att företag som Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri ska trivas.

I Hultsfred så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Företaget skall verka som tapetserarverkstad och bilsadelmakeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri och det finns flera företag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-60350.

.

De som är på något sätt har med Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri är Leppä, Anna Helena som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Resårhuset, Tapetseri och Bilsadelmakeri har 720915-XXXX som sitt organisationsnummer.