Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för.

Kalmar län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Hultsfred och Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för. är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för. är ett av dem. Statusen för Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 1971-10-07. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där företaget finns i jobbar för att företag som Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för. ska trivas.

I Hultsfred så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att tillvarataga medlemmarnas gemensamma ekonomiska intressen genom kollektiva inköp m m samt att verka för medlemmarnas nytta och nöje.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-27.

Idag är Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för. och det finns flera företag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-13249.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lars-Göran Larsson och Susann Rehn var för sig..

De som är på något sätt har med Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för. är Futterer, Oliver Sven som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Nils Lars-Göran som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehn, Susann Karina Kerstin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stark, Benny Robert som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Theorin, Per Göran som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Glimstål, Oskar Björn Johan som är född 1971 och har titeln Suppleant.

Hultsfredsortens Egnahemsförening ek. för. har 716404-4591 som sitt organisationsnummer.