PARTY RECORDS & PRODUCTION Ekonomisk förening

Kalmar län

Information

Föreningen har till ändamål att verka för att åt sina medlemmar ge ut fonogram med i första hand lokala band från hultsfred med omnejd. även andra band kan söka medlemskap. föreningen skall för sina medlemmar arrangera spelningar och turnéer. föreningens syfte är att därvidlag främja sina medlemmars ekonomiska intressen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PARTY RECORDS & PRODUCTION Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Hultsfred så är PARTY RECORDS & PRODUCTION Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 1986-03-13 så skapades PARTY RECORDS & PRODUCTION Ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

PARTY RECORDS & PRODUCTION Ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

716404-4088 är organisationsnummret för företaget som finns i Hultsfred.

Just nu är PARTY RECORDS & PRODUCTION Ekonomisk förening och det finns många företag som är i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med PARTY RECORDS & PRODUCTION Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0495-13333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lagerman, Bo Gunnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom PARTY RECORDS & PRODUCTION Ekonomisk förening är Alexandersson, Per Sören Robert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sören Olov som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerman, Bo Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Frosth, Karl Gustav Tony som är född och har titeln Suppleant, .