SMT Svets o Maskinteknik

Kalmar län

Information

SMT Svets o Maskinteknik hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där SMT Svets o Maskinteknik finns. I Hultsfred så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. SMT Svets o Maskinteknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket SMT Svets o Maskinteknik har haft sedan 1994-01-01. SMT Svets o Maskinteknik har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SMT Svets o Maskinteknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0491-70787.

Hultsfred arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

SMT Svets o Maskinteknik har idag 700713-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SMT Svets o Maskinteknik

Reparation och tillverkning av lantbruksmaskiner samt handel med verkstadsmaskiner.

I SMT Svets o Maskinteknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ström, Lars Herbert som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .