Hälsokonsulent Marie Edgren

Kalmar län

Information

670505-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hälsokonsulent Marie Edgren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsokonsulent Marie Edgren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som Hälsokonsulent Marie Edgren finns i.

Hälsokonsulent Marie Edgren har varit registrerat sedan 2005-11-17 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsokonsulent Marie Edgren så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Hälsokonsulent Marie Edgren är och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Hälsokonsulent Marie Edgren är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hälsokonsulent Marie Edgren så kan ni göra det på telefon genom 0492-53001 eller genom brev på följande adress:

Kursverksamhet inom viktstyrning och hälsosam livsstil.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsokonsulent Marie Edgren och det är Edgren, Kristin Marie som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,