KENTRON Profiling

Kalmar län

Information

660422-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KENTRON Profiling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KENTRON Profiling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som KENTRON Profiling finns i.

KENTRON Profiling har varit registrerat sedan 2006-09-26 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för KENTRON Profiling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

KENTRON Profiling är och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för KENTRON Profiling är följande:

Vill ni komma i kontakt med KENTRON Profiling så kan ni göra det på telefon genom 073-0271032 eller genom brev på följande adress:

Mental träning (kognitiv rehabilitering), PR marknadskommunikation, rådgivningsverksamhet i samband med fastighetsköp och försäljning

Det finns olika personer som har en koppling med KENTRON Profiling och det är Muller, Ursula Regine som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,