Iron Design

Kalmar län

Information

651206-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Iron Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Iron Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som Iron Design finns i.

Iron Design har varit registrerat sedan 2006-11-29 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Iron Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-09.

Iron Design är och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Iron Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Iron Design så kan ni göra det på telefon genom 0495-60127 eller genom brev på följande adress:

Framtagning av ritningsunderlag och designunderlag inom mekanik, maskin, fordon, möbel och plastindustrin. Även prototyptillverkning.

Det finns olika personer som har en koppling med Iron Design och det är Åkesson, Nils-Åke Niclas som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,