MLS Harmoni

Kalmar län

Information

MLS Harmoni är ett av många verksamheter som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som MLS Harmoni finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MLS Harmoni är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-11-11.

MLS Harmoni som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2004-12-28. Men sedan 2004-11-11 så har MLS Harmoni varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MLS Harmoni så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6393133.

Hultsfred arbetar för att verksamheter som MLS Harmoni ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MLS Harmoni. Det finns flera verksamheter i Kalmar län.

Massage och hudvård. Tillverkning, försäljning, målning av formkeramik samt målar på glas. Kursverksamhet. Tillverkning, försäljning av visitkort, tryck på servetter. Klädförsäljning samt presentartiklar.

Firmatecknare för MLS Harmoni är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MLS Harmoni och det är följande personer, Sahlström, Mari-Louise som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för MLS Harmoni är 650618-XXXX.