Expertrör Målilla

Kalmar län

Information

650419-XXXX är organisationsnummer för företaget Expertrör Målilla. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Expertrör Målilla är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som Expertrör Målilla finns i.

Expertrör Målilla har varit registrerat sedan 2001-12-12 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Expertrör Målilla så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Expertrör Målilla är och det finns flera bolag i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Expertrör Målilla är följande:

Vill ni komma i kontakt med Expertrör Målilla så kan ni göra det på telefon genom 070-2058365 eller genom brev på följande adress:

VVS. Service, reparationer, nybyggnationer och försäljning av vvs material.

Det finns olika personer som har en koppling med Expertrör Målilla och det är Simonsson, Hans Peter Urban som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,