Henrik Teleman Konst & Produktion

Kalmar län

Information

620202-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Henrik Teleman Konst & Produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Henrik Teleman Konst & Produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som Henrik Teleman Konst & Produktion finns i.

Henrik Teleman Konst & Produktion har varit registrerat sedan 1997-02-20 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Henrik Teleman Konst & Produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Henrik Teleman Konst & Produktion är och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Henrik Teleman Konst & Produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Henrik Teleman Konst & Produktion så kan ni göra det på telefon genom 0495-30562 eller genom brev på följande adress:

Konst, produktion av utställningar och konstnärliga projekt.

Det finns olika personer som har en koppling med Henrik Teleman Konst & Produktion och det är Teleman, Johan Henrik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,