Hultsfreds Klippstuga

Kalmar län

Information

Hultsfreds Klippstuga hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där Hultsfreds Klippstuga finns. I Hultsfred så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Hultsfreds Klippstuga tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hultsfreds Klippstuga har haft sedan 1995-01-01. Hultsfreds Klippstuga har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hultsfreds Klippstuga så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0495-10223.

Hultsfred arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Hultsfreds Klippstuga har idag 610207-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hultsfreds Klippstuga

Frisörverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Hultsfreds Klippstuga så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ström Fungmark, Britt Margita som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .