Gatuköket Betjänten Virserum

Kalmar län

Information

600323-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gatuköket Betjänten Virserum. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gatuköket Betjänten Virserum är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som Gatuköket Betjänten Virserum finns i.

Gatuköket Betjänten Virserum har varit registrerat sedan 2001-02-15 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gatuköket Betjänten Virserum så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

Gatuköket Betjänten Virserum är och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Gatuköket Betjänten Virserum är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gatuköket Betjänten Virserum så kan ni göra det på telefon genom 0495-31715 eller genom brev på följande adress:

Gatukök.

Det finns olika personer som har en koppling med Gatuköket Betjänten Virserum och det är Demircioglu, Nejla som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,